Wat kun je verwachten van onze workshops?

Wij weten als geen ander dat “een stok achter de deur” belangrijk kan zijn om onze doelen te behalen. De meeste van ons weten heus wel hoe ze gezond moeten eten, welke producten ze beter kunnen laten staan en dat beweging een positieve bijdrage kan leveren aan een gezondere lifestyle. Het allerbelangrijkste is vaak: “het volhouden” en dat is in je eentje hartstikke lastig. Dan kan de app die je gebruikt om je voeding bij te houden, hartstikke goed in elkaar zitten, maar juist die hand op je schouder, dat bemoedigende woord, het wekelijkse weegmoment en de kracht van samen, deze dingen kunnen pas écht het verschil maken.

Wat kun je verwachten van onze workshops?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het wekelijkse weegmoment is, de bijbehorende peptalk en de tips van andere members. Weight-Support is laagdrempelig en wordt gedragen door professionele coaches, die goed weten tegen welke hobbels je aan kunt lopen.

Niet verbonden aan een app

Wij zijn niet verbonden aan een bepaalde voedings app. De een zal graag gebruik willen maken van de app van de Weight Watchers en de ander gaat liever aan de slag met de gratis voedingsapp van Het voedingscentrum.

De inhoud van de workshops van Weight-Support

De coaches van Weight-Support richten zich vooral op de pijlers: voeding, mindset, beweging, verbinding, ontspanning en slaap. Zij zullen bouwen aan een veilige (laagdrempelige) community met oog op de individu en zullen professioneel coachen op gebied van een gezonde lifestyle.

Het programma van de wekelijkse groepsworkshops is als volgt:

  • Het wekelijkse weegmoment (en indien gewenst een meetmoment van de taille).
  • Het gezamenlijk vieren van successen.
  • Professionele begeleiding op gebied van: voeding, beweging, slaap, ontspanning, verbinding en mentaal welzijn.
  • Het behandelen van wekelijkse thema’s en uitdagingen (inspelend op de behoefte van de members).

Extra informatie

Wat zijn de kosten van de workshop?
Op welke locaties zijn de workshops?

lijn

Eén reactie

  1. Goedenavond,
    Ik heb hier wel interesse in, nu woon ik in Nieuwegein en zou ik graag de adressen van de locaties weten en wanneer de workshops plaatsvinden. Dan kan ik mij aanmelden op een dagdeel dat ik beschikbaar ben.

    Gr. Alie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *